Tamara
Markus

Reviews

 

Tamara sprak o.a. in voor de volgende klanten, hun reacties lees je hier:

”Vanuit onze onderneming schakelen we Tamara vaak in voor klanten van ons. Dit altijd naar volle tevredenheid van zowel ons, als onze eindklanten. Snelle oplevering, professioneel, bereid om aanpassingen te doen wanneer noodzakelijk, heldere uitspraak en een prettige stem – alles wat je zoekt in een stemactrice. Dus: heb je een vrouwelijke stemactrice nodig? Zoek niet verder, je hebt d’r gevonden.”
Jean-Michael Veen, VOYP

” Top ervaringen met Tamara als voice over. Vanuit Scenarios4summits huren wij haar regelmatig in voor lastige klussen en altijd tot grote tevredenheid. Snel, accuraat en goede vriendelijke service!”
Mark Stoop, Scenarios4

” Altijd tevreden over de voice-overs van Tamara. En nog belangrijker, mijn eindklanten ook! Ik heb haar ingeschakeld voor een documentaire over het verblijf van de schilder Monet in Zaandam (zeker de moeite waard om even te bekijken bij de stichting Monet in Zaandam), instructievideo’s voor NS en andere korte bedrijfsvideo’s. Als ik weer een voice-over nodig heb, aarzel ik geen moment om Tamara even te bellen! Moet je ook doen…krijg je geen spijt van.”
Robbert van den Broek, Lufotis

” Tamara levert zeer snel een professionele, heldere voice-over op, in ons geval voor een welkomstboodschap en keuzemenu op ons telefoniesysteem. Zeer prettig om mee samen te werken!”
Paul van Dam, Peinemann

” Ik heb onlangs met Tamara aan een Nederlands VoiceOver-project gewerkt en was erg tevreden met de resultaten. Ze levert audiobestanden van hoge kwaliteit, op tijd en binnen het budget.”
Glenwood Sound

” Alleen maar positieve vibes toen ik samenwerkte met Tamara. Ik werk met veel voice-over artiesten en ze was fantastisch om mee samen te werken. Ik beveel haar service ten zeerste aan. Ze heeft ons geholpen met een voice-over voor een uitleg animatie. Nogmaals bedankt, Tamara!”
Marcel Sterk

” Altijd snelle oplevering en professioneel resultaat! Al jaren een vaste partner voor het inspreken van de animatievideo’s.”
In Brain

Klik hier om Tamara Markus als voice-over te boeken
Stel je vraag