Tamara
Markus

Engels

In Nederland wordt de rol van Engels als voertaal steeds prominenter, vooral binnen bedrijven en onderwijsinstellingen. Universiteiten geven het merendeel van hun colleges in het Engels. Voor internationale bedrijven die in Nederland zijn gevestigd, is Engels de standaardtaal geworden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat bijeenkomsten, evenementen en congressen ook in deze taal worden gehouden.

Tamara is vloeiend tweetalig en spreekt accentloos Engels, waardoor ze veel gevraagd wordt voor internationale bijeenkomsten, zowel in binnen- als buitenland. Ze heeft Engelstalige evenementen gepresenteerd, zoals Europort in Ahoy, ‘Data Drives’ voor Friesland Campina, een rondetafeldiscussie ‘The Impact of AI’ voor Microsoft en Global Manufacturing Day van ASML. Ook treedt ze regelmatig op als gespreksleider voor ‘The Dutch Actors Society’ tijdens bijeenkomsten op universiteiten over sociale veiligheid.

Eerder werkte Tamara als sales assistent op internationale beurzen in steden als Bangkok, Atlanta en Hamburg, waardoor ze vertrouwd is met het zakelijke jargon. Met een brede woordenschat in het Engels kan ze moeiteloos schakelen tussen Nederlands en Engels tijdens evenementen.

Klik hier om Tamara Markus als dagvoorzitter te boeken
Stel je vraag