Tamara
Markus

Reviews

Tevreden opdrachtgevers:

”I wholeheartedly recommend Tamara as an exceptional event host. Her warmth and kindness shine through in every interaction, making her a delight to engage with. She effortlessly navigated a challenging topic like “data-driven decision-making” with wit and smile, captivating top leaders at FrieslandCampina and fostering insightful conversations. Her ability to connect with the audience and guests is truly commendable, making her an invaluable asset to any event. Thank you Tamara for hosting one of the unforgettable days of my professional life.”
Burce Gültekin, Global Chief Information Officer FrieslandCampina

”Als Head of Projectmanagement bij FX Agency heb ik inmiddels op een aantal events met Tamara mogen werken. Onder andere bij producties voor FrieslandCampina en ASML, waar ze als dagvoorzitter uiteenlopende doelgroepen door hun eventprogramma heeft geloodst. En… dat kan ze fantastisch!! Al in de voorbereiding neemt ze haar taak uiterst serieus en gaat ze het liefst met alle sprekers ‘voorbellen’ om goed beslagen ten ijs te komen. Tamara is enorm energiek, weet het publiek te boeien en is enorm scherp. Daarnaast houdt ze zich goed aan de briefing en maakt ze zich de boodschap en het script in no-time eigen. Ik maak zelden zulke gedreven dagvoorzitters mee en heb er al heel wat voorbij zien komen. Ik hoop dat we nog heel vaak samen mogen werken!”
Maureen Verlsuis-Dasselaar, FX Agency

”Tamara is een echte vakvrouw! In een enorm kort tijdsbestek heeft ze de inhoud van het event zichzelf eigen gemaakt en stelde ze de juiste vragen op het podium. Ik zou Tamara zeker weer inschakelen bij een volgend evenement en beveel haar van harte aan.”
Marloes van Loon, Royal Reesink

”Tamara is een geweldige dagvoorzitter en moderator. De samenwerking met Tamara is flexibel en de communicatie helder en snel. Als dagvoorzitter maakt zij het thema van de dag geheel eigen en weet ze als geen ander de aanwezige sprekers en het publiek op hun gemak te stellen. Als panelmoderator zorgt ze voor een vlot, interessant en interactief debat tussen panel en publiek. Ik kan een samenwerking met Tamara van harte aanbevelen!”
Marieke Lindhout, Stichting Elspeet

”Op 17 november was Tamara dagvoorzitter bij een symposium voor kandidaat-notarissen. Ze heeft het geweldig gedaan! Tamara was erg betrokken bij de voorbereidingen en kwam met verfrissende ideeën. Ook de deelnemers van het symposium waren erg enthousiast over Tamara. Ze is dan ook erg goed beoordeeld. Zeker voor herhaling vatbaar!”
Corinne Elgers, Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

”Tamara is een getalenteerde presentatrice. Stond zelfverzekerd op het podium en wist de zaal van begin tot einde te boeien. Een plezierige stem om naar te luisteren, tekstvast, goed uitgesproken Engels en bovendien zeer representatief. De samenwerking met de regisseur ging erg plezierig, Tamara luisterde goed naar zijn aanwijzingen en wist deze direct toe te passen. De presentatie van de opening van de internationale, maritieme vakbeurs Europort was een lastige, zakelijke klus, mede omdat alle tekst precies op het juiste moment van de video live uitgesproken moest worden, maar Tamara heeft deze klus met verve geklaard!”
Connie van Rossum, Ahoy Rotterdam

”Tamara is een fantastische presentatrice om mee te werken. Ze is enorm ‘eager’, scherp en altijd goed voorbereid, communiceert prettig en staat open voor kritiek, heeft gevoel voor humor, is zeer tekstvast en ze heeft bovenal een geweldige uitstraling – zowel op camera als ten overstaan van een publiek.”
Sander Versluys, producent

Klik hier om Tamara Markus als dagvoorzitter te boeken
Stel je vraag